Порекомендуйте дизайнерів у стилі хай-тек
|
|
Nastinka | Дата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:16 | Сообщение # 1 |
цветочный консультант
Награды: 0
Статус:
| Давно задумую зробити ремонт у квартирі та оформити її в сучасному стилі хай-тек. Мені подобається ідея мінімалізму, чистих ліній і технологічних рішень, але я зовсім не впевнений, з чого почати. Як правильно обрати матеріали та кольорову гаму для інтер'єру в стилі хай-тек? Чи є певні нюанси, які допоможуть створити атмосферу сучасності, але без зайвої холодності?
|
|
| |
OlgaTaran | Дата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:16 | Сообщение # 2 |
цветочный консультант
Статус:
| Хай-тек – це про функціональність, мінімалізм і використання сучасних матеріалів. Для цього стилю характерні скло, метал, бетон, а також нейтральна кольорова гама – білий, сірий, чорний. Але можна додати акценти за допомогою яскравих деталей або підсвітки. Серед меблів варто звернути увагу на прості форми та використання високотехнологічних матеріалів. Не бійтеся експериментувати з підсвічуванням – воно додає динаміки інтер'єру.
Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.
|
|
| |
Nastinka | Дата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:17 | Сообщение # 3 |
цветочный консультант
Статус:
| А як щодо техніки? Хай-тек же передбачає використання найсучасніших технологій у побуті, чи не так? Чи є якісь цікаві рішення, які можна впровадити для керування освітленням, температурою чи безпекою, щоб усе було максимально зручно та "розумно"?
Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!
|
|
| |
OlgaTaran | Дата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:18 | Сообщение # 4 |
цветочный консультант
Статус:
| У стилі хай-тек важливо використовувати передові технології для керування всім: від освітлення до клімату та безпеки. Існують системи "розумного дому", які дозволяють контролювати всі ці аспекти зі смартфона або голосом. Можна інтегрувати такі речі, як автоматичні штори, динамічне освітлення, регулювання температури та вентиляції. Що стосується техніки, то в хай-тек https://nsdgroup.com.ua/uk/stili/stil-haj-tek/ зазвичай використовують вбудовані прилади, щоб максимально звільнити простір. Все має бути лаконічним і водночас зручним у користуванні. Якщо вас цікавить більше деталей про цей стиль і конкретні рішення, раджу переглянути сайт НСДгруп – там є багато корисної інформації
Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.
|
|
| |