Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
простатит
karina56Дата: Четверг, 05.10.2023, 14:50 | Сообщение # 1
цветочный консультант
Награды: 0
Статус:
Девчонки, у моего мужа простатит обнаружили! А он ни в какую не хочет лечиться! Зачем в таком случае вообще к врачу ходил?(( Теперь жить с этим диагнозом и ничего не делать?

AngelaIVДата: Понедельник, 09.10.2023, 17:47 | Сообщение # 2
цветовод-любитель
Статус:
Сейчас вариантов у вас остается достаточно мало для выздоровления. Пусть сдаст спермограмму https://bad-spermogram.ru/ по ней можно понять в каком состоянии организм и есть ли смысл вообще стараться

OlesuaveselovaДата: Вторник, 10.10.2023, 16:22 | Сообщение # 3
цветочный консультант
Статус:
В данный момент простатит нам пока что только грозит, нашли недавно у муе моего азооспермию https://azoospiermiya.ru/ , не знаю откуда она появилась но что точно нужно нам сейчас, на зачатии это может плохо отразиться

LekeqacaДата: Понедельник, 29.04.2024, 16:52 | Сообщение # 4
цветочный консультант
Статус:
Фертипрост - это моя находка года! Благодаря этой добавке, я забыл о проблемах с простатой и аденоме. Мне не приходится больше беспокоиться о постоянных походах в туалет и дискомфорте при мочеиспускании. Потрясающая практичность в использовании и экономия времени! Более того, добавка fertiprost имеет приоритетный состав, о чем свидетельствует большое количество статей на сайте, подтверждающих ее эффективность.

DenN5Дата: Среда, 15.05.2024, 13:59 | Сообщение # 5
начинающий цветовод
Статус:
Простатит - серйозне захворювання, і необхідно проявляти до нього увагу. Однак, нерідко чоловіки уникають лікування через різні причини, такі як страх перед медичними процедурами, відчуття стиження або відмова визнати проблему.

Як член родини, ви можете спробувати підтримати свого чоловіка і переконати його важливості лікування. Ось деякі можливі шляхи дії:

1. **Будьте спокійним і підтримуючим**: Розмовляйте з чоловіком відкрито, спокійно і з розумінням. Поясніть, що лікування простатиту допоможе покращити його якість життя і запобігти подальшим ускладненням.

2. **Роз'ясніть важливість лікування**: Поясніть вашому чоловікові, як простатит може впливати на його здоров'я і якість життя. Наголосіть на можливих ускладненнях, які можуть виникнути при ігноруванні проблеми.

3. **Підтримайте його відвідування в лікарню**: Пропонуйте супроводжувати його до лікаря або підтримувати його на прийомах. Розмовляйте з лікарем разом із ним, щоб з'ясувати всі аспекти захворювання та можливі варіанти лікування.

4. **Шукайте додаткову інформацію**: Допоможіть вашому чоловікові зрозуміти, що лікування простатиту може бути ефективним і має безліч методів. Шукайте інформацію про різні методи лікування, включаючи медикаментозні препарати, фізіотерапію, зміни в харчуванні та стиль життя.

5. **Дійте послідовно і терпляче**: Будьте готові допомагати вашому чоловікові впродовж усього процесу лікування. Не тисніть на нього, але стежте за тим, щоб він звертався до лікаря і дотримувався рекомендацій.

Важливо також зрозуміти, що це не легке завдання і потребує часу та терпіння. Але з вашою підтримкою і розумінням, ваш чоловік може зробити перші кроки до поліпшення свого здоров'я.

https://radiowave.com.ua/

EvelynnДата: Вторник, 09.07.2024, 15:27 | Сообщение # 6
начинающий цветовод
Статус:
це жах

AfunДата: Понедельник, 15.07.2024, 18:54 | Сообщение # 7
начинающий цветовод
Статус:
вы молодцы

• Страница 1 из 1