Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Страхування майна
BonBonДата: Среда, 30.04.2025, 11:19 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Скільки коштує затрахувати квартиру? За що і скільки отримаю виплат у разі нещасного випадку?

MuZikA80Дата: Среда, 30.04.2025, 16:14 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Награды: 0
Статус:
Цитата BonBon ()
Скільки коштує затрахувати квартиру? За що і скільки отримаю виплат у разі нещасного випадку?

Ціна страхування квартири залежить від того, яку саме нерухомість страхуєш, яку суму покриття обираєш і від яких ризиків хочеш захиститись. У середньому поліс може коштувати від 300 до 1500 грн на рік — це не так і багато, якщо порівнювати з витратами на ремонт після, наприклад, затоплення чи пожежі. Сума виплат у разі нещасного випадку залежить від того, що сталося і що саме було застраховано. Наприклад, якщо в договорі є пункт про відшкодування вартості техніки, меблів, ремонту чи навіть шкоди сусідам — тоді все це входить у виплату.

Я часто думаю про те, що ми іноді готові витратити більше на каву з собою чи підписку на якийсь стрімінг, а про страхування житла забуваємо. Хоча це одна з тих речей, яка може реально зекономити тисячі. І навіть не гроші тут головне, а спокій.

Я обирав онлайн, через hotline.finance зручно, без поїздок і з можливістю порівняти пропозиції. Такий підхід дозволяє не просто поставити галочку, а справді зрозуміти, що ти купуєш. І якщо вже дбати про свій дім, то дбати до кінця.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: