| burda | Дата: Четверг, 18.09.2025, 15:29 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Привіт! Нещодавно думала, що фарбувати волосся – це завжди стрес для локонів, але хочу змінити образ. Хтось може розповісти про фарби, які реально не псують волосся? Або хоча б поділитися секретами, як після фарбування волосся не стає сухим і ламким? Дуже цікаво почути реальні відгуки, бо читати етикетки – це, чесно кажучи, не дуже інформативно.
|
| |
| |
| Night | Дата: Четверг, 18.09.2025, 15:54 | Сообщение # 2 |
 начинающий цветовод
Награды: 0
Статус: 
| Я завжди уважно ставлюся до вибору фарби для волосся, адже від цього залежить не лише колір, а й здоров’я волосся. Раніше я пробувала дешевші варіанти, і результат часто розчаровував — волосся ставало сухим і ламким, а колір швидко тьмянів. Нещодавно подруга порадила мені фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml і я вирішила спробувати. Це справжнє відкриття! Колір виходить насиченим і природним, волосся після фарбування виглядає живим і блискучим. Особливо подобається, що фарба щадна, не пересушує шкіру голови і підходить навіть для чутливого волосся. Я замовила її онлайн в Headstore, і отримала швидку доставку прямо додому. Тепер я точно знаю, що не варто економити на якості, бо здоров’я волосся не має ціни, а хороший результат надихає на нові експерименти з образом.
|
| |
| |