Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Новини
ЛайонДата: Воскресенье, 22.12.2024, 23:37 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Скандальний ексмер Олешок обійняв нову посаду на Черкащині, Дмитро Воронов, несподівано для багатьох отримав нову посаду виконуючого обов'язки директора комунального підприємства “Райтеплоенергія” Золотоніської районної ради на Черкащині. Це вказує на те, що його попередній досвід може бути використаний в іншій сфері, і він готовий до нових викликів. Для Черкащини це може стати шансом на оновлення підходів у сфері комунальних послуг та енергетики.

YayaToure11Дата: Понедельник, 30.12.2024, 08:56 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Дуже круто, коли є можливість поспілкуватися на тему новин, адже саме новини зараз є важливою складовою нашого дня. Як на мене, то без новин ми б не змогли отримати так багато інформації, та й узагалі знати стільки деталей про те, що відбувається у світі. Мені свого часу дуже пощастило, що я знайшов цей новинний портал smi.biz.ua, який написав неймовірну статтю про те, що Максим Кріппа розповів, чому скуповує столичну нерухомість, дуже красномовний матеріал вийшов, тепер зрозуміли такі активні дії Максима у сфері нерухомості. Дуже круто, що Кріппа розповів хоч трохи про своє бачення та мету цього інвестування в сферу нерухомості, бо до цієї статті було складно сказати щось конкретне. Приємно усвідомлювати, що такі діячі проявляють таку активність, та наповнюють економіку країни немалими фінансами.

Сообщение отредактировал YayaToure11 - Понедельник, 30.12.2024, 09:03

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: