Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де купити мінітрактор?
polimoliДата: Вторник, 11.02.2025, 09:37 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Я вирішила розбити на дачі досить великий город та планую там вирощування різних овочів та фруктів щоб заробляти гроші. Для того, щоб полегшити собі роботу, хочу купити відразу мінітрактів. Підкажіть, де можна придбати?

polimoliДата: Среда, 12.02.2025, 13:29 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Статус:
Доброго дня. У мене теж агровиробництво, і техніка, причому хороша в нашому бізнесі, дуже важлива. Тому можу вам порекомендувати магазин сільськогосподарської техніки де купувала мінітрактор https://agrotechnika.com.ua/ua/minitraktory  і не тільки. Тут ви зможете купити будь-яку техніку, від міні-тракторів до великих тракторів, мотоблоки, мототрактори та інше. Обов'язково подивіться.

indigo0707Дата: Воскресенье, 23.02.2025, 22:30 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Статус:
ывапыва

PolinkaДата: Среда, 19.03.2025, 15:48 | Сообщение # 4
цветовод-любитель
Статус:
Мототрактор – незамінний помічник у сільському господарстві. Ми купували його в Moto-Kosmos, і це був правильний вибір. Вони працюють понад 10 років, тож знають, що потрібно фермеру. Хороша техніка, надійні запчастини, швидка доставка. А більш детальніше можна ознайомитись з товаром на сайті компанії.

Jiyliya598Дата: Пятница, 28.03.2025, 22:24 | Сообщение # 5
цветочный консультант
Статус:
Там дійсно якісна техніка продається.

RomaN85Дата: Пятница, 28.03.2025, 22:56 | Сообщение # 6
цветовод-любитель
Статус:
Шукали трактор та мотоблок для господарства і знайшли ідеальний варіант в Міні-трактор.укр. Тут великий вибір, доступні ціни та якісне обладнання від відомих виробників. Дуже задоволені покупкою! А дізнатися детальніше про моделі і ціни можна на сайті магазину.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: