Цитата BonBon (

)
Скажіть в якій страховій краще купувати страховку? У мене є машина, хочу обрати хорошу страхову яка потім нормально буде виплачувати у разі ДТП.
Коли обираєш страхову компанію для автострахування, важливо дивитися не тільки на ціну поліса, а й на репутацію самої компанії. Бо в момент ДТП головне не те, скільки ти заплатив за страховку, а як швидко й без нервів вона реально працює. Я завжди раджу орієнтуватися на відгуки людей, які вже стикалися з виплатами, а не тільки на красиві обіцянки на сайті.
Особисто я звертаю увагу на те, щоб страхова мала зрозумілі умови договору, працювала через систему прямого врегулювання і не змушувала потім місяцями чекати компенсацію. Зараз, коли все можна зробити онлайн, обирати стало простіше. Наприклад, якщо потрібно купити поліс ОСЦПВ у Львові зручно порівняти кілька варіантів одразу і прочитати, що пишуть інші водії про обслуговування.
Ще одна порада: не гнатися за найдешевшим варіантом. Часто різниця у 200–300 гривень у вартості поліса може означати зовсім інший рівень сервісу у випадку проблеми. Краще трохи переплатити, але знати, що в разі чого ти не залишишся сам на сам із купою паперів і витрат.