Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
где самый большой выбор семян?
KyauДата: Пятница, 20.03.2020, 11:04 | Сообщение # 1
цветовод со стажем
Награды: 0
Статус:
где самый большой выбор семян? а то уж скоро и огород сажать, пора бы и закупиться!

Добавлено (20.03.2020, 16:43)
---------------------------------------------

Сообщение отредактировал Kyau - Пятница, 20.03.2020, 16:43

EyelanarДата: Пятница, 20.03.2020, 16:44 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Статус:
да на рынках сейчас начнут везде продавать, весна же пришла уже

DweronoДата: Пятница, 20.03.2020, 20:09 | Сообщение # 3
цветовод со стажем
Статус:
здравствуйте! я бы вам рекомендовал поискать на этом сайте https://semena.kr.ua тут и выбор семян какой угодно, и вещества для защиты урожая, удобрения земли, выбор огромный, цены, напротив, минимальные! так что советую на заметку взять!

MichaelДата: Среда, 14.01.2026, 17:22 | Сообщение # 4
начинающий цветовод
Статус:
Привіт! Питання супер актуальне — весна не за горами, і дійсно саме час подумати про посівну кампанію й закупівлю насіння. Де ж справді великий вибір? З мого досвіду, найширший асортимент можна знайти там, де працюють не «одно сезони» й не лише кілька найпопулярніших позицій, а дійсно пропонують різні сорти та бренди, включно з вітчизняними та елітними гібридами. Я звик планувати весь сезон наперед і вже кілька років роблю основні закупівлі в місцях, де є не лише класичне насіння, а й різні товари для огородників зі змістом: добрива, стимулятори, захист рослин і навіть аксесуари для саду.
Особисто я вже кілька разів замовляв у магазині Plantika — це зручний ресурс для саду й городу з реально широким вибором насіння овочів, зелені, квітів та навіть плодових культур. Мені подобається, що там не лише базові позиції, а й рідкісні сорти, про які раніше я лише читав у спеціалізованих каталогах. Останнього разу замовляв комплект насіння томатів, огірків, перцю та баклажанів, і все прийшло вчасно, якість — на висоті, дружина була дуже задоволена, бо навіть ті сорти, що раніше у нас не «ходили», нормально взялися й дали урожай.
Ну і приємно, коли є можливість не просто взяти перше, що попалося, а підібрати саме те насіння, яке підходить під твої умови, ґрунт і клімат. Рекомендую зазирнути туди ще до початку сезону, щоб не ганятися за партіями вже у квітні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: