Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Своя квартира
MorGannДата: Воскресенье, 03.05.2020, 15:51 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Хочу купить квартиру в Киеве. Предложите пару интересных вариантов. Лучше конечно в новом доме.

MuZikA80Дата: Воскресенье, 03.05.2020, 18:23 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Статус:
Цитата MorGann ()
Хочу купить квартиру в Киеве. Предложите пару интересных вариантов. Лучше конечно в новом доме.

Хочу вам підказати, недавно зіткнулися з пошуком квартири, то передивилися дуже багато всього. Дуже сподобався новий будинок PHILADELPHIA Concept House. Є всі папери https://philadelphia.kiev.ua/documents/ гарне розташування в історичній частині міста. Обов'язково його розгляньте.

GansTerДата: Воскресенье, 03.05.2020, 23:34 | Сообщение # 3
цветовод-любитель
Статус:
Не знаю как вы, но я когда покупал квартиру, сразу же нашел ребят интернет магазин систем безопасности Deftech. У них звуковая сирена купить можно за адекватные деньги и качественную. Я всегда переживаю за безопасность как свою так и родных.

AlexNagДата: Воскресенье, 26.07.2020, 11:51 | Сообщение # 4
цветовод-любитель
Статус:
Жилье от застройщика доступно для продажи еще на стадии формирования фундамента дома https://www.sofiya.ua/planirovki/v-stroyashchemsya-dome . Как только готовы все разрешительные документы и начат процесс строительства, отделы продаж предлагают своим клиентам купить квартиру в строящемся доме в Киеве.

Forbidden_zonДата: Среда, 27.01.2021, 19:43 | Сообщение # 5
начинающий цветовод
Статус:
Цитата MorGann ()
Я теж думаю, що краще все ж купувати квартиру в новобудові. Свій вибір я зупинив на Житловому комплексі Polaris Home & Plaza https://polaris.kiev.ua/. Вибрав їх через відкритість проекту, у них на сайті  можна знайти інформацію щодо документів на будівництво, на землю, сразу можна перевірити забудовника на доброчесність. В цьому ЖК пропонують просторі однокімнатні квартири із широкими панорамними вікнами та лоджіями. Також великим плюсом цього ЖК є те. що в ньому передбачено передбачено будівництво підземного паркінгу тобто ви отримаєте двір без автомобілів, дитячого садку, а на першому поверсі будуть офіси, власний ТЦ , спортзали та багато іншого. Думаю для вас Житловий комплекс Polaris Home & Plaza буде чудовим варіантом.

LeviДата: Четверг, 28.01.2021, 00:06 | Сообщение # 6
начинающий цветовод
Статус:
Да, в новом доме лучше всего. В Киеве ЖК Philadelphia Concept House сейчас строиться, просто ТОП. Когда его увидел он мне сразу понравился

Сообщение отредактировал Levi - Четверг, 28.01.2021, 00:08

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: