Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Дитячий одяг
KvitochkaДата: Четверг, 14.01.2021, 23:24 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Дівчата, поділіться пліз сайтами, інтернет-магазинами, де ви зазвичай замовляєте речі своїм дітям? Поки є час, вирішила перебрати дитячий гардероб і виявила, що шкільні кофти і водолазки всі малі, короткі рукави. Через тиждень у школу, а йти фактично ні в чому і магазини речові теж не працюють.

Сообщение отредактировал Kvitochka - Понедельник, 18.01.2021, 21:37

OlgaPetrovaДата: Четверг, 14.01.2021, 23:28 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Статус:
Діти ростуть, тільки встигай купувати одяг, я тому намагаюся брати на розмір більше, щоб був невеликий запас. Я часто закуповую одяг на сайті Леопольд або Авекс Текс, там звичайно є сума мінімального замовлення, але чим більше замовиш. тим вище знижка, дуже вигідно, а речі  до речі гарні, модні, є шкільна категорія

Сообщение отредактировал OlgaPetrova - Понедельник, 18.01.2021, 21:38

AgniaДата: Четверг, 14.01.2021, 23:32 | Сообщение # 3
цветочный консультант
Статус:
Що за поспіх такий, відкриються магазини і спокійно підете і придбаєте одяг для дітей і не будете ризикувати. Я все таки віддаю перевагу звичайним магазинам, де є можливість помацати тканину, зрозуміти якість речі. адже для дитини особливо важливо щоб були натуральні тканини, не викликали алергію.

Сообщение отредактировал Agnia - Понедельник, 18.01.2021, 21:41

Lina-DoroheevaДата: Четверг, 14.01.2021, 23:39 | Сообщение # 4
цветочный консультант
Статус:
Я намагаюся брати речі по розпродажах, наприклад, часто роблю покупки із зарубіжних сайтів через посередників, головне встигнути взяти по великій знижці. Якість цих речей звичайно дуже крута. Але також є і наші українські гідні виробники, з модними моделями і високою якістю тканин. Подивіться на хмельницькому сайті Супер Кідс, є класні кофти для дівчаток з блискітками, круті худі, водолазки, думаю щось зможете підібрати своїм дітям https://super-kids.com.ua/uk....golfy-2

Сообщение отредактировал Lina-Doroheeva - Понедельник, 18.01.2021, 22:10

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: