Логин:
Пароль:

Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Флоринка - цветочный форум » Флейм » Флейм » Магазин "Керамика"
Магазин "Керамика"
Darius4678Дата: Понедельник, 30.08.2021, 14:41 | Сообщение # 1
цветочный гуру
Город: Київ
Сообщений: 1840
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Магазин "Керамика" рад предложить покупателям различные варианты керамической плитки - от стандартной для дома до элитных моделей, идеально подходящих престижным отелям и ресторанам. У нас Вы можете купить кафель, мозаику, а так же керамогранит для объектов с большой проходимостью, например, магазинов и торговых центров. Подробнее: https://keramica.com.ua/ .
 
guti1000Дата: Суббота, 19.11.2022, 13:25 | Сообщение # 2
цветовод со стажем
Город: днепр
Сообщений: 290
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Всім доброго доби. Хочу порадити чудовий магазин кераміки Postach! Для оздоблювальних робіт великого об'єкта, потрібна була керамічна плитка https://postach.com.ua/keramycheskaia-plytka-k/ у них знайшов те, що шукав. Низькі ціни, величезний вибір на будь-який смак, Відмінна якість обслуговування. Всім дуже раджу!
 
CawkaДата: Четверг, 14.12.2023, 17:33 | Сообщение # 3
цветовод-любитель
Город: Киев
Сообщений: 103
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
як на мене такі товари як кераміка чи сантехніка чи до прикладу навіть меблі або підлогове покриття то їх Варто купувати десь недалеко від того місця де ви проживаєте адже потім витрачатися на доставку це не дуже зручно і саме тому проживаючи в місті Тернопіль ми знайшли для себе хороший магазин кераміки та сантехніки а також тут є багато інших будівельних матеріалів і називається він верокерамікс http://www.vero.te.ua/ceramic/ і тут дійсно товар весь якісний та від відомих європейських брендів і має хорошу міцність та гарантію
 
Флоринка - цветочный форум » Флейм » Флейм » Магазин "Керамика"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: