Логин:
Пароль:

Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Флоринка - цветочный форум » Флейм » Флейм » Солнечные батареи
Солнечные батареи
zinaidamamontovaДата: Суббота, 22.01.2022, 18:36 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Город: Москва
Сообщений: 94
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Лучшее решение на солнечные батареи под ключ https://eds-engineering.com/ru....cziiмне попалось в EDS Engineering. Я с удовольствием заказала, и мой заказ был выполнен отделом обслуживания клиентов очень быстро.
 
peppyДата: Суббота, 07.05.2022, 12:28 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Город: Краматорск
Сообщений: 37
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Наразі сонячні батареї користуються великим попитом, тому що їх використання дає змогу дуже економити на електроенергії. Наша компанія вже достатньо тривалий строк використовує такі панелі на складських приміщеннях. До речі, можу порекомендувати купити монокристалічну сонячну батарею Altek ALM-100M-36 https://e-ctr.com.ua/ua....70h30mm З вибором не пожалкуєте.
 
Korovka33Дата: Среда, 28.06.2023, 09:48 | Сообщение # 3
цветовод со стажем
Город: Киев
Сообщений: 454
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
На сьогодні досить активно ведеться пошук альтернативних джерел енергії, де особливу увагу привертає використання енергії сонця. Тому що сонячні панелі вважаються надійним і ефективним джерелом енергії. Каталог https://kvolts.com.ua/hibrydni-invertory-z-pravylnoiu-synusoidoiu/ пропонує гібридний інвертор з функцією підмішування та сонячні батареї як для дому, так і бізнесу, які мають різну потужність і ефективність. Досвідчені консультанти компанії завжди раді проконсультувати на рахунок такого питання, як вартість сонячної електростанції та підібрати необхідні сонячні модулі для будинку чи офісу за будь-якими індивідуальними параметрами.
 
twixДата: Вторник, 25.07.2023, 10:11 | Сообщение # 4
цветовод-любитель
Город: Измаил
Сообщений: 122
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Solar-Tech - мій вибір для сонячних панелей та мережевих інверторів https://solar-tech.com.ua/ua/inverters/network-inverters/! Їхні мережеві інвертори дозволяють ефективно використовувати сонячну енергію та надлишок перенаправляти у грід, що дозволяє знизити рахунки за електрику. Завдяки Solar-Tech, ми тепер виробляємо власну зелену електроенергію, і це просто неймовірно!
 
Флоринка - цветочный форум » Флейм » Флейм » Солнечные батареи
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: