Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Ціни на квартири
BonBonДата: Вторник, 20.02.2024, 06:44 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Привіт всім! Хочу запитати, які зараз ціни на квартири в новобудовах? Чекати скажімо коли будинок буде вже введений в експлуатацію? Чи можна спокійно обирати з тих що будуються? А як обрати хороший варіант, щоб будинок таки здали?

MuZikA80Дата: Вторник, 20.02.2024, 09:50 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Награды: 0
Статус:
Цитата BonBon ()
Привіт всім! Хочу запитати, які зараз ціни на квартири в новобудовах? Чекати скажімо коли будинок буде вже введений в експлуатацію? Чи можна спокійно обирати з тих що будуються? А як обрати хороший варіант, щоб будинок таки здали?

Зазвичай, ціни на нерухомість в нових будівлях можуть змінюватися від процесу будівництва до введення в експлуатацію. Чекати на завершення будівництва може бути не вигідним, оскільки ціни зазвичай виростають після завершення проекту. Та ще й обмежений вибір квартир, оскільки більшість розбирають на перших етапах будівництва.

Якщо ви хочете обрати квартиру в новобудові, що ще будується, важливо ретельно дослідити забудовника та його попередні проекти. Вивчення репутації будівельної компанії, оцінка якості попередніх проектів та дослідження будівельних стандартів можуть допомогти зробити мудрий вибір. Можу порадити новий ЖК Оптимісто https://optimisto.com.ua/ мені цей комплекс сподобався розташуванням, які там умови придбання, планування квартир і інфраструктура. Раджу звернути на нього увагу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: