|
Як оформити спадщину
|
|
| Kvitochka | Дата: Воскресенье, 28.04.2024, 21:22 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Люди, мені потрібна ваша порада. В мене жив у Луцьку батько, місяць тому він раптово помер, в нього було хворе серце. Мені у спадок залишилась його квартира, скажіть будь ласка, як переоформити документи, наскільки це довготривала процедура та скільки скільки на це піде грошей? До якого нотаріуса звернутись у Луцьку, до державного та приватного? Та які документи треба підготувати?
|
| |
| |
| Малиновская | Дата: Воскресенье, 28.04.2024, 21:30 | Сообщение # 2 |
 цветочный консультант
Статус: 
| Співчуваю вам, це справді важка втрата. Щодо переоформлення документів, зазвичай це трошки часу займає і вам треба звернутися до місцевого нотаріуса, можливо, краще звернутися до державного, бо там, мабуть, менше грошей візьмуть, але, звичайно, попередньо дізнайтеся про ціни в обох місцях
|
| |
| |
| Lina-Doroheeva | Дата: Воскресенье, 28.04.2024, 21:36 | Сообщение # 3 |
 цветочный консультант
Статус: 
| Я б порадила звернутися до приватного нотаріуса, хоча він може взяти більше грошей, але зазвичай приватні нотаріуси працюють оперативніше там менше черги та можуть надати більше уваги вашій ситуації. Щодо документів, зазвичай потрібно мати свідоцтво про смерть батька, ваш паспорт та, можливо, документи на квартиру. Але, звісно, краще уточнити це в нотаріуса
|
| |
| |
| Agnia | Дата: Воскресенье, 28.04.2024, 21:42 | Сообщение # 4 |
 цветочный консультант
Статус: 
| Які саме документи потрібні, ви можете дізнатися у нотаріуса, адже це може варіюватися залежно від конкретної ситуації. Щодо вибору нотаріуса, то я б порадив звернутися до приватного нотаріуса, адже черги там не такі великі, зазвичай процедура оформлення спадщини проходить швидше. Але вам треба написати заяву про вступ на спадщину не пізніше пів року, тому не треба зволікати. А нотаріуса у Лулцьку можете обрати на цьому сайті https://notarius-ua.top/notariusy-luczk/
|
| |
| |