|
Імплантація зубів
|
|
| Зизватька | Дата: Пятница, 14.06.2024, 14:33 | Сообщение # 1 |
 начинающий цветовод
Награды: 0
Статус: 
| Привіт з гарного міста Львів. Мені дуже потрібні ваші поради з приводу імплантації зубів, бо в нижньому ряду нема кількох зубів-вирвала, бо росипались після вагітності, Хочу поставити щось. Але що саме буде краще для відновлення зубного ряду - імплант чи коронки? Чи є ще щось?
|
| |
| |
| Аннгелл | Дата: Пятница, 14.06.2024, 14:41 | Сообщение # 2 |
 начинающий цветовод
Статус: 
| То потрібно поспілкуватись зі стоматологом і він порадить який варіант на його думку буде кращий для вас -він перевірить стан всіх ваших зубів.
|
| |
| |
| Иргошенька | Дата: Пятница, 14.06.2024, 14:45 | Сообщение # 3 |
 начинающий цветовод
Статус: 
| Імпланти та коронки -то різні ціни будуть. Імпланти , звичайно, дорожче обійдуться, але і гарніше виглядають. Протезування також може бути і за допомогою мостів, коронок і там теж вартість буде різна в залежності від того, з якого матеріалу буде зроблено протез.
|
| |
| |
| margaritka | Дата: Пятница, 14.06.2024, 14:51 | Сообщение # 4 |
 начинающий цветовод
Статус: 
| Думаю, що вам спочатку потрібно ознайомитись з цінами на різні імпланти зубів https://dentalknysh.com.ua/cini/ А тоді ви вже зможете визначатись з тим , який варіант імплантації чи протезування вам підходить. Я б порадила імплант на гвинту -естетично він виграє в порівняні з іншими варіантів. Але то лікар має подивись і сказати чи можна вам там ставити імплант, бр бувають важкі випадки і тоді використовують інші види імплантів.
|
| |
| |