|
Порекомендуйте бюстгальтер
|
|
| OlgaTaran | Дата: Понедельник, 09.09.2024, 12:40 | Сообщение # 1 |
 цветочный консультант
Награды: 0
Статус: 
| Ось уже кілька місяців я в очікуванні малюка, і все йде чудово, але от із бюстгальтерами виникла проблема. Звичайні вже не такі зручні, а хочеться знайти щось, що підходить саме для вагітних. На що варто звернути увагу при виборі? Які матеріали найкраще підходять для чутливої шкіри? Чи є якісь особливі рекомендації щодо розміру, щоб потім не шкодувати?
Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.
|
| |
| |
| Nastinka | Дата: Понедельник, 09.09.2024, 12:40 | Сообщение # 2 |
 цветовод со стажем
Статус: 
| Я теж нещодавно проходила через це. Рекомендую звернути увагу на безшовні бюстгальтери з натуральних тканин, таких як бавовна або бамбук. Вони добре дихають, не викликають подразнень та забезпечують максимальний комфорт. Розмір має значення, краще брати з можливістю регулювання.
Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!
|
| |
| |
| OlgaTaran | Дата: Понедельник, 09.09.2024, 12:40 | Сообщение # 3 |
 цветочный консультант
Статус: 
| Я, мабуть, зверну увагу на бавовняні варіанти. Дуже важливо, щоб не викликали дискомфорту, адже шкіра стала надзвичайно чутливою. Ще хвилююся, щоб підтримка була достатньою, бо з кожним днем груди збільшуються. Можливо, варто ще пошукати моделі з широкими лямками?
Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.
|
| |
| |
| Nastinka | Дата: Понедельник, 09.09.2024, 12:41 | Сообщение # 4 |
 цветовод со стажем
Статус: 
| Обов'язково придивись до моделей з широкими лямками, вони допоможуть уникнути навантаження на плечі. Щодо інтернет-магазину, рекомендую перевірити сайт Інтимо. Там є великий вибір бюстгальтерів для вагітних https://www.intimo.com.ua/ua/catalog/5/byustgalter-dlya-beremennykh/ різних фасонів і матеріалів. Зручно, що можна відразу побачити деталі, відгуки та знайти саме те, що тобі підходить. Не поспішай з вибором, адже комфорт зараз - понад усе.
Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!
|
| |
| |