| Ronda | Дата: Среда, 23.07.2025, 19:29 | Сообщение # 1 |
 начинающий цветовод
Награды: 0
Статус: 
| Вітаю. Шукаю для мами будинок для літніх людей в Київській області з гарною локацією, в ідеалі — недалеко від води, щоб з вікна був приємний краєвид. Можливо, хтось знає такі затишні місця в області, де можна насолоджуватися природою?
Сообщение отредактировал Ronda - Среда, 23.07.2025, 19:30 |
| |
| |
| fandik | Дата: Среда, 23.07.2025, 19:32 | Сообщение # 2 |
 начинающий цветовод
Награды: 0
Статус: 
| Привіт! Моя тітка вже майже рік живе в одному дуже затишномумісці — пансіонаті «Гута Грін», і я можу його щиро рекомендувати. Це пансіонат для літніх, розташований зовсім недалеко від Києва, у мальовничому куточку знеймовірними краєвидами: навколо — сосновий ліс, поруч водойма, і все це створює надзвичайно спокійну атмосферу для життя й відпочинку. Повітря тут чисте і свіже, що особливо цінно для людей похилого віку, а сама територія доглянута й комфортна для прогулянок. Умови проживання — сучасні та зручні, персонал доброзичливий, до кожного мешканця ставляться уважно і з повагою. Особливо важливо, що є медичне супроводження та збалансоване харчування — це додає впевненості рідним. Якщо хочеться знайти щось по-справжньому приємне й спокійне — це саме те місце, де старість може бути затишною.
|
| |
| |