Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Хочу замовити макарони твердих сортів
XeniДата: Пятница, 15.08.2025, 13:00 | Сообщение # 1
цветовод со стажем
Награды: 1
Статус:
Хочу замовити макарони твердих сортів для приготування страв на свято, але переживаю, чи добре вони тримають форму після повторного підігрівання. Часто буває, що після охолодження макарони стають м’якими або злипаються. Якщо у когось був досвід готування і підігрівання таких макаронів, поділіться, чи не втрачають вони свою пружність та смак.

DinaДата: Пятница, 15.08.2025, 13:01 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Награды: 0
Статус:
Я готував пасту з макаронів твердих сортів напередодні свята і підігрівав у духовці наступного дня — форма залишилася майже ідеальною. Головне — під час першого приготування трохи недоварити, буквально на хвилину-дві, тоді після підігрівання вони виходять саме такими, як треба.

DocayzpДата: Пятница, 15.08.2025, 13:01 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Статус:
У мене був випадок, коли макарони після повторного нагрівання стали м’якшими, ніж хотілося, але це був не дуже дорогий бренд. Коли використав більш якісні, результат був зовсім інший — вони залишилися пружними, навіть якщо підігрівати їх у мікрохвильовці. Тож усе залежить від виробника і від того, наскільки правильно ви розрахуєте час варіння.

JoniDeepДата: Пятница, 15.08.2025, 13:02 | Сообщение # 4
цветовод со стажем
Статус:
Цитата Docayzp ()
У мене був випадок, коли макарони після повторного нагрівання стали м’якшими, ніж хотілося, але це був не дуже дорогий бренд. Коли використав більш якісні, результат був зовсім інший — вони залишилися пружними, навіть якщо підігрівати їх у мікрохвильовці. Тож усе залежить від виробника і від того, наскільки правильно ви розрахуєте час варіння.

Я перейшов на макарони твердих сортів пару років тому, бо вони й корисніші, і ситніші, ніж звичайні. У магазині Маудау https://maudau.com.ua/category/makaronni-vyroby/sort_pshenytsi=tverdyi замовляю вже втретє – якість завжди на рівні. Вибрав різні форми: лінгвіні, пенне, тальятеле.
Доставка Новою поштою приїхала швидко, коробка без пошкоджень, всередині все акуратно викладено. Ще сподобалось, що кожна пачка була з актуальним терміном придатності, без залежаних залишків. Варяться від 7 до 10 хвилин, виходять ідеальні al dente. З оливковою олією та пармезаном – взагалі пісня. Рекомендую, якщо хочете домашню пасту ресторанної якості.

Ты можешь копировать меня, но ты никогда не будешь мной.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: