Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Де купуєте якісну каву в зернах?
JoniDeepДата: Четверг, 09.10.2025, 10:48 | Сообщение # 1
цветовод со стажем
Награды: 0
Статус:
Підкажіть, де купуєте якісну каву в зернах. Останнім часом важко знайти нормальний продукт без сторонніх ароматів і гіркоти. Цікавить саме свіжа партія, щоб обсмаження було недавнє. Потрібно для кавомашини, тож важливо, щоб помел давав стабільну пінку й аромат.

Ты можешь копировать меня, но ты никогда не будешь мной.

DinaДата: Четверг, 09.10.2025, 10:52 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Статус:
Мав кілька невдалих досвідів. Купував у різних місцях, навіть у кав’ярнях, але результат завжди різний. Іноді зерна ніби свіжі, але кава водяниста, іноді пересмажені. Помітив, що більшість великих магазинів не слідкує за термінами зберігання.

DocayzpДата: Четверг, 09.10.2025, 10:52 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Статус:
Я не часто купую каву, але коли беру, то завжди розчаровуюсь. Упаковка гарна, запах сильний, але в чашці результат посередній. Думаю, багато що залежить від умов транспортування, тому шукаю стабільного постачальника.

VVasrumДата: Четверг, 09.10.2025, 10:54 | Сообщение # 4
начинающий цветовод
Статус:
Цитата Docayzp ()
Я не часто купую каву, але коли беру, то завжди розчаровуюсь. Упаковка гарна, запах сильний, але в чашці результат посередній. Думаю, багато що залежить від умов транспортування, тому шукаю стабільного постачальника.
Купую завжди Лаваззу, зазвичай замовляю на цьому сайті https://maudau.com.ua/category/kava/product_brand=lavazza жодного разу не отримав неякісну партію. Зерна рівномірні, обсмаження середнє, аромат стійкий. Кава має щільний смак без кислотності, пінка густа.
Відправляють швидко, пакування герметичне, все акуратно. Асортимент широкий: зернова, мелена, капсульна. Є детальні описи, тому легко підібрати потрібний тип. Перевага цього магазину, його стабільність. Замовляєш одну і ту саму позицію, отримуєш однакову якість. Мій досвід повністю позитивний, тому рекомендую всім, хто хоче дійсно хорошу каву без ризику натрапити на стару або пересмажену каву.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: