Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Який хостинг порадите для невеликого новинного сайту?
Lawlet123Дата: Вторник, 02.12.2025, 13:14 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Всім доброго дня. Маю невеликий локальний новинний сайт, пишемо про події міста, огляди, інтерв’ю. Сайт працює на Drupal, і останнім часом він став дуже повільним. Особливо коли додаю нові статті або коли багато читачів заходять після виходу популярного матеріалу. Зараз навіть бувають падіння — це просто катастрофа, бо люди заходять, а сторінка не вантажиться. Підтримка хостингу тільки відписує, що «треба оновити тариф». Але я підозрюю, що справа не в тарифі, а в самому сервері. Хочу знайти надійний хостинг, який дасть швидкість, безпеку та мінімум головного болю. Хто що порадить?

QuillMasterДата: Вторник, 02.12.2025, 14:37 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Статус:
У мене новинник на OKAYCMS, і я пройшов усі ті самі муки, що й ти. Поки не переїхав на надійний хостинг  реально вирішило всі проблеми разом. По-перше, сервери швидкі, статті відкриваються миттєво навіть коли трафік підстрибує. По-друге, є захист від DDoS, а для новинних сайтів це дуже важливо — у мене вже був досвід, коли конкурент «атакував», і тільки тут усе витримало. По-третє, SSL підключився автоматично, плюс підтримка працює реально швидко й допомагає, а не відмазується. Дуже якісний сервіс, особливо для сайтів, які ростуть і потребують стабільності.

Lawlet123Дата: Вторник, 02.12.2025, 15:04 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Статус:
Дякую! Схоже, саме те, що мені потрібно для нормальної роботи сайту.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: