Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Чим тональний крем Eveline відрізняється від BB‑крему?
NastinkaДата: Воскресенье, 08.02.2026, 06:02 | Сообщение # 1
цветовод со стажем
Награды: 0
Статус:
Всім привіт. Хочу розібратися в такому питанні: чим тональний крем відрізняється від BB‑крему? Часто бачу і те, і те на полицях, але не дуже розумію, коли який обирати. Наприклад, чи тональний крем має сильніше покриття, а BB‑крем — легше? І як це все працює саме на шкірі: чи не буде BB‑крем мало покривати недоліки, а тональний крем навпаки виглядати занадто щільно? Можливо, хто вже пробував обидва варіанти від одного бренду або порівнював з іншими — поділіться досвідом. І ще питання: чи має вибір між ними залежати від типу шкіри? Буду вдячна за конкретні приклади або рекомендації.

Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!

OlgaTaranДата: Воскресенье, 08.02.2026, 06:03 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Статус:
Ой, так! Я теж колись плутала ці два продукті, але з часом зрозуміла, що вони роблять все таки різні речі. BB‑крем — це така легша основа, яка скоріше вирівнює тон і трохи зволожує, але не приховує сильно недоліки, особливо якщо це пігментні плями чи почервоніння. Тональний крем дає більш щільне покриття і вище покриває “проблемні” зони, але важливо підібрати правильний відтінок і текстуру. Я зазвичай обираю BB‑крем для щоденного макіяжу, коли хочу природний вигляд, а тональний — на випадки, коли потрібно кращий результат і на фото виглядає краще. І ще: багато BB‑кремів мають доглядові властивості, SPF, зволоження, а тональні більше про покриття.

Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.

NastinkaДата: Воскресенье, 08.02.2026, 06:03 | Сообщение # 3
цветовод со стажем
Статус:
Дякую, це корисно! Якраз хотіла зрозуміти, чи є велика різниця в щільності покриття між ними. Тоді ще питання: чи є сенс мати обидва варіанти в косметичці, чи можна обмежитися чимось одним, якщо, наприклад, треба природний вигляд, але інколи хочеться трохи більше покриття? І ще цікаво, чи є якісь особливості у виборі саме тонального крему або BB‑крему для сухої чи комбінованої шкіри, щоб не підкреслював текстуру шкіри?

Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!

OlgaTaranДата: Воскресенье, 08.02.2026, 06:04 | Сообщение # 4
цветочный консультант
Статус:
зупинилася на тому, що тональні засоби Eveline Cosmetics https://maudau.com.ua/categor....-evelin  дуже зручно використовувати в залежності від ефекту, який хочеш отримати. Якщо тобі важливий саме природний вигляд, робота з тоном без ефекту маски, легке вирівнювання — BB‑крем може чудово справлятися з цим завданням. Він легший, більше зволожує, часто містить додаткові доглядові компоненти і SPF, тому виглядає природно навіть без пудри. А тональний крем дає більш щільне покриття, вирівнює колір обличчя і приховує недоліки, але при цьому важливо підібрати правильний відтінок і не наносити надто щільно, щоб не було ефекту маски. Особисто я використовую BB‑крем для повсякденного макіяжу, коли виходжу без серйозних корекцій, а тональний крем — коли планую вихід у світ або фото. Для сухої шкіри в обох випадках важливо перед нанесенням зволожити обличчя кремом і нанести праймер, щоб макіяж тримався краще і не підкреслював сухі ділянки. Тому, на мою думку, в косметичці варто мати обидва варіанти: один для природного ефекту, інший для більш коригуючого покриття.

Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: