новини Києва
|
|
botika | Дата: Среда, 10.02.2021, 12:42 | Сообщение # 1 |
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
| Я майбутня журналістка, тому новини це моє життя. В Інтернеті є хороший сайт, Куди я заходжу кілька років поспіль і читаю новини Києва! У мене стільки роботи, тому дуже рідко дивлюся телевізор, а новини читаю із задоволенням. Навіть іноді прошу свою сестру скинути в месенджерах всi самі топові новини за день, за годину і т. п. а ви друзі багато читаєте новин?
|
|
| |
ІванБорщенко | Дата: Понедельник, 08.01.2024, 13:54 | Сообщение # 2 |
начинающий цветовод
Статус:
| Очень круто, что вы здесь освещаете такие темы, это очень ценно сейчас. Потому что именно новости являются нашим основным проводником, который соединяет нас и все локации, где происходят события. Именно благодаря новостям, мы можем узнавать только правдивые факты и информацию. Недавно прочитал статью https://delo.ua/ru....-424861 по поводу детей войны, как получить этот статус, и выплат которые начисляются. Могу сразу сказать, что статья получилась невероятной, потому что рассказала о многих нюансах и того, что ты даже себе не представлял. Именно поэтому, я читаю и узнаю новости именно у них, потому что только они делают настолько качественный и актуальный контент, который является проверенным.
тренер
Сообщение отредактировал ІванБорщенко - Понедельник, 08.01.2024, 14:09 |
|
| |
YayaToure11 | Дата: Вторник, 30.07.2024, 11:34 | Сообщение # 3 |
начинающий цветовод
Статус:
| Друзі, це чудово, що ми маємо можливість обговорювати тут усі новини та висловлювати свою думку щодо них. На мою думку, дуже важливо мати якісний новинний портал, який може надати всю необхідну інформацію. Добре, що я ним користуюся, і нещодавно прочитав дуже цікаву статтю про те, що українська ігрова студія GSC Game WorldGSC Game World, відома своїми культовими проектами S.T.A.L.K.E.R. і «Козаки», знову опинилася в центрі уваги геймерів і шанувальників індустрії комп'ютерних ігор. Бізнесмен Максим Кріппа https://gagadget.com/uk....ld-iedr придбав студію у попереднього власника Сергія Григоровича, що викликало великий інтерес і обговорення серед шанувальників GSC Game World. За словами самого Максима, у нього багато планів та ідей щодо розвитку GSC Game World та її проектів. Одне з головних завдань - реліз S.T.A.L.K.E.R. 2, на який так довго чекали фанати гри. Кріппа обіцяє зробити все можливе, щоб гра вийшла якісною та захопливою, а також зберегти дух першого S.T.A.L.K.E.R. Дуже приємно читати такі новини і розуміти, що навіть у такий складний час розвиток не зупиняється.
|
|
| |