Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як зміна номера квартири змінила моє життя
RozaBlueДата: Среда, 05.03.2025, 11:08 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Раніше я ніколи не замислювався над тим, що номер квартири може впливати на наше життя. Проте, прочитавши статтю на сайті https://nadiya.zt.ua/yak-nom....zhyttya про вплив номера квартири на долю людини, я вирішив дослідити це питання глибше. Виявилося, що кожен номер несе свою енергетику та може впливати на атмосферу в домі.

Моя квартира мала номер 47. Склавши цифри, отримав: 4 + 7 = 11, а 1 + 1 = 2. Згідно з нумерологією, число 2 символізує гармонію, співпрацю та баланс. Однак, у моєму житті на той момент панував хаос, постійні конфлікти та непорозуміння. Це змусило мене замислитися над можливим дисбалансом енергій у моєму житлі.

Вирішивши виправити ситуацію, я додав до номера квартири цифру 1, щоб отримати число 3 (2 + 1). Число 3 асоціюється з творчістю, оптимізмом та комунікацією. Після цієї зміни я помітив, що атмосфера в домі стала більш легкою та позитивною. Конфлікти зменшилися, а спілкування з близькими покращилося. Це досвід показав мені, наскільки важливо враховувати енергетику простору, в якому ми живемо.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: