|
Як обрати якісні аксесуари для автомобіля без переплати?
|
|
| dikiypes | Дата: Суббота, 03.01.2026, 10:20 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Купив нову (для мене) машину і хочу докупити дрібничок: килимки в салон, що не пропускають воду, органайзер для багажника, може, якийсь корисний гаджет (типу компресора або дзеркала з камерою для паркування). Не хочу купувати на ринку незрозумілий китайський пластик, який скрипить і воняє. Але і в автомагазинах часто такий самий товар, але втричі дорожче. Де шукати гарне співвідношення ціна/якість? Може, є якісні українські виробники аксесуарів?
|
| |
| |
| evropeec | Дата: Суббота, 03.01.2026, 10:55 | Сообщение # 2 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Так, ринок переповнений підробками. Раджу дивитись на аксесуари саме під твою модель авто – тоді килимки і органайзери будуть точно підходити по формі. Щодо якості: хороші килимки з глибоким рельєфом і високими бортами, виготовлені з EVA-матеріалу, вони не пропускають воду і не скриплять. Компресор краще брати з безпосереднім підключенням до акумулятора, а не через прикурювач. Я багато чого купую на Ukraine TopSales (https://ukraine-topsales.com) в розділі для авто. Там часто є саме модельно-орієнтовані аксесуари, не просто універсальні. Взяв там килимки і компресор. Якість відмінна, ціни нижче ніж у брендових автосалонах. Доставка теж швидка, що важливо, коли щось потрібно терміново.
|
| |
| |