Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ольга  
Смачні одноразки без хімозності
AlexBoyko88Дата: Пятница, 11.07.2025, 15:40 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Всім привіт! Я парив раніше под, але останнім часом хочеться просто взяти і парити без заморочок. Шукаю одноразки, головне — щоб смак був натуральний, а не хімічний, як у багатьох “базарних”. Чув, що в Guru Vape норм вибір. Що порадиш?

OlhaTkach33Дата: Пятница, 11.07.2025, 15:40 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Якраз по темі. Я останні пів року юзаю одноразки https://guruvape.com.ua/ru/odnorazovi-pod-systemu/ в Guru Vape — і головна причина саме в смаках. До того купував де попало, і реально було відчуття, що парю ароматизатор для мила. А от у Guru Vape видно, що вибирають бренди з якістю.
Що раджу зі смачного (реально без “хімії”):
🍍 Elfbar Pineapple Coconut Ice — солодкий, але освіжає. Наче ананасовий коктейль.
🍓 Frunk Strawberry Banana — не приторний, дуже збалансований смак.
🍇 Waka Grape Burst — виноград не як “жуйка”, а ближчий до натурального.
Ще важливо: всі одноразки, що я там замовляв, — запаяні, не текли, коди пробиваються. Брав по 3-4 штуки за раз — жодного браку. Смак тримається до останнього затягу, що для мене показник.
Guru Vape мені ще подобається тим, що там зручно вибирати — можна фільтрувати по бренду, смаку, кількості затяжок. Плюс часто є новинки, яких нема ще ніде. Якщо вагаєшся, можеш їм написати — вони реально підбирають під твій смак, а не просто щось радять “аби продати”.
Так що якщо для тебе головне — смачні одноразки без хімозного присмаку, то Guru Vape — якраз те, що треба.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: