AleX_Stasiuk | Дата: Среда, 18.12.2024, 08:09 | Сообщение # 1 |
цветовод со стажем
Награды: 0
Статус:
| У цій статті Андрій Матюха з Favbet Foundation Андрія Матюхи про ефективну допомогу країні під час війни пропонує чітке бачення, як ефективно обирати напрямки допомоги під час війни. Підтримка армії через постачання техніки, допомога переселенцям і реалізація соціальних проєктів стали головними сферами діяльності фонду. Матюха ділиться своїм досвідом і підходами, які показують, що правильно організована допомога здатна змінювати реальність навіть у найскладніші часи. Дуже цікавий і корисний матеріал, який варто прочитати!
|
|
| |
YayaToure11 | Дата: Понедельник, 30.12.2024, 08:58 | Сообщение # 2 |
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
| Якщо ви завжди хочете бути в курсі всіх подій, то вам обов'язково потрібно користуватися якісним новинним порталом, який зможе завжди надавати тільки перевірені та актуальні новини. Завдяки такому новинному порталу, я дізнався про те, чи вийде серіал S.T.A.L.K.E.R. 2 на Netflix, і це дуже круто, адже демонструє факт великої популярності гри закордоном. Власник S.T.A.L.K.E.R. 2 Максим Кріппа можне буди задоволений отриманим результатом, бо гра стала по справжньому хітом у кібер світі, про що говорять не тільки експерти, а й кількість продажів і чистий прибуток. Мені як шанувальнуки гри, приємно усвідомлювати, що український проект досяг таких висот і може зробити ще більше. Також дуже радий тому факту, що можу дізнаватися багато нового і крутого завдяки роботі цього інформаційного порталу.
|
|
| |