|
Чи всі кондиціонери для білизни підходять для дитячих речей?
|
|
| Docayzp | Дата: Среда, 07.01.2026, 10:52 | Сообщение # 1 |
 начинающий цветовод
Награды: 0
Статус: 
| Потрібно щось надійне для прання, щоб кондиціонер не тільки пом'якшував тканини, а й залишав приємний запах, який триматиметься досить довго. Що порекомендуєте?
|
| |
| |
| Dina | Дата: Среда, 07.01.2026, 10:52 | Сообщение # 2 |
 цветочный консультант
Статус: 
| Я користуюсь Coccolino. Це кондиціонер, який дає одягу приємну м'якість, а запах не такий інтенсивний, щоб він надовго залишався на тканинах. Це хороший варіант для тих, хто не хоче, щоб запах був занадто вираженим. Якщо хочеш щось із більш інтенсивним ароматом, спробуй Lenor він дає легку свіжість, яка тримається.
|
| |
| |
| Jann | Дата: Среда, 07.01.2026, 10:52 | Сообщение # 3 |
 цветочный консультант
Статус: 
| Моя рекомендація це Silan. Він дуже добре працює з тканинами, залишаючи їх м’якими, і запах від нього легкий, ненав’язливий, але свіжий. Якщо хочеш трохи більш виразний аромат, спробуй додавати Parfumated Granules Lenor. Вони дають додатковий запах, що тримається навіть після кількох днів.
|
| |
| |
| JoniDeep | Дата: Среда, 07.01.2026, 10:54 | Сообщение # 4 |
 цветовод со стажем
Статус: 
| Цитата Jann (  ) Моя рекомендація це Silan. Він дуже добре працює з тканинами, залишаючи їх м’якими, і запах від нього легкий, ненав’язливий, але свіжий. Якщо хочеш трохи більш виразний аромат, спробуй додавати Parfumated Granules Lenor. Вони дають додатковий запах, що тримається навіть після кількох днів. Мій вибір це Coccolino https://maudau.com.ua/categor....bilyzny він робить тканини м'якими і приємними на дотик, а аромат, який він дає, не надто сильний, що мені дуже подобається. Якщо хочеш тримати свіжий аромат на одязі, спробуй Parfumated Granules Lenor. Вони не лише посилюють аромат, а й додатково допомагають підтримувати тканини в хорошому стані. Ще один варіант для особливого ефекту це Tesori d'Oriente. Це парфумований кондиціонер, який надає тканинам справжній елегантний запах. Для зручності і швидкої доставки замовляти все це можна на маудау.
Ты можешь копировать меня, но ты никогда не будешь мной.
Сообщение отредактировал JoniDeep - Среда, 07.01.2026, 10:55 |
| |
| |