Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ламінування брів
ГрушаДата: Среда, 29.11.2023, 18:23 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Хочу спробувати зробити собі ламінування вій в домашніх умовах. Не знаю правда чи вийде, але хочу навчитись, бачила неодноразово дівчата показували на собі і результат вражає. Поділіться де можна придбати все для процедури. Буду вдячна за рекомендації.

KornettaДата: Среда, 29.11.2023, 19:06 | Сообщение # 2
цветовод-любитель
Статус:
Не лише в салонах можна зробити процедуру, але й купити якісний склад та здійснити процедуру в домашніх умовах. Багато брендів виробляють товари для ламінування вій, професійні товари можна придбати в спеціальних магазинах. Процедуру потрібно виконувати обережно, щоб нічого не потрапило на слизову ока. Домашнє ламінування не поступається салонному, якщо його робити правильно і регулярно.

ЛесяДата: Среда, 29.11.2023, 19:09 | Сообщение # 3
цветовод-любитель
Статус:
Дуже багато відео роликів в інтернеті, як в домашніх умовах ламінувати вії. Зовсім нічого складного немає, але потрібно навчитись та придбати якісні матеріали. Складники для ламінування можна придбати в магазині  https://sculptor-world.com/ доставка новою поштою чи укрпоштою, також є відправка за кордон Я замовила, а ламінування мені зробила подруга, вона цим займається вже давно, то ж я попросила їй мені зробити моїми матеріалами та детально показати як це робити в домашніх умовах.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: