|
Ламінування брів
|
|
| Груша | Дата: Среда, 29.11.2023, 18:23 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Хочу спробувати зробити собі ламінування вій в домашніх умовах. Не знаю правда чи вийде, але хочу навчитись, бачила неодноразово дівчата показували на собі і результат вражає. Поділіться де можна придбати все для процедури. Буду вдячна за рекомендації.
|
| |
| |
| Kornetta | Дата: Среда, 29.11.2023, 19:06 | Сообщение # 2 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| Не лише в салонах можна зробити процедуру, але й купити якісний склад та здійснити процедуру в домашніх умовах. Багато брендів виробляють товари для ламінування вій, професійні товари можна придбати в спеціальних магазинах. Процедуру потрібно виконувати обережно, щоб нічого не потрапило на слизову ока. Домашнє ламінування не поступається салонному, якщо його робити правильно і регулярно.
|
| |
| |
| Леся | Дата: Среда, 29.11.2023, 19:09 | Сообщение # 3 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| Дуже багато відео роликів в інтернеті, як в домашніх умовах ламінувати вії. Зовсім нічого складного немає, але потрібно навчитись та придбати якісні матеріали. Складники для ламінування можна придбати в магазині https://sculptor-world.com/ доставка новою поштою чи укрпоштою, також є відправка за кордон Я замовила, а ламінування мені зробила подруга, вона цим займається вже давно, то ж я попросила їй мені зробити моїми матеріалами та детально показати як це робити в домашніх умовах.
|
| |
| |
| КатеринаСоловйова | Дата: Среда, 19.03.2025, 18:36 | Сообщение # 4 |
 цветовод со стажем
Статус: 
| Я нещодавно замовляла пінцет для брів на сайті NikaProf https://nikaprof.shop/pintseti-dlya-briv/ і залишилась дуже задоволена! Покупка була швидкою та без проблем, товар прийшов у хорошому стані. Пінцет зручний, добре тримає волоски, та ще й має стильний дизайн. Замовляла модель із сірим покриттям, виглядає просто супер! Доставка теж була вчасна. Тепер планую ще щось купити з косметики для догляду за шкірою.
Сообщение отредактировал КатеринаСоловйова - Среда, 19.03.2025, 18:37 |
| |
| |