Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Київ - Берлін квитки
ivanrozhkov986Дата: Суббота, Вчера, 12:47 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Друзі, хочу поділитися відгуком як звичайний чоловік, який часто їздить у Європа на заробітки. Раніше купував білети через посередників і постійно переплачував, а бронювання було незрозумілим. Цього разу вирішив діяти самостійно і шукати надійний автобус напряму. Довго порівнював варіанти, читав відгуки про Colibri і зрештою обрав саме їх. Коли планував поїздку до Німеччини, я без зайвих вагань оформив квитки на автобус Київ - Берлін https://colibri.vn.ua/%D0%B0%....6%D0%BD тому що ціна була адекватна і розклад зручний для мене. Квиток прийшов одразу після оплати, бронювання підтвердили швидко, а білети зберігаються в телефоні. Сам автобус сучасний, чистий, без сторонніх запахів, є розетки і кондиціонер. Для мене важливо щоб дорога у Європа проходила комфортно, бо їхати довго. Водії ввічливі, допомагають з багажем. Також сподобалося, що можна переглянути всі рейси на Colibri без складної реєстрації. Тепер рекомендую Colibri знайомим, бо нормальний квиток і відповідальний перевізник це спокій у дорозі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: