|
Взуття
|
|
| Груша | Дата: Пятница, 19.06.2020, 20:31 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Хочу придбати собі літнє якісне взуття. Який магазин порекомендуєте? Вже стільки магазинів обходила і нічого не підійшло.
|
| |
| |
| Kornetta | Дата: Пятница, 19.06.2020, 23:36 | Сообщение # 2 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| Питайте у продавців можливо буде завоз нового товару, ще почтаток літа,мають щось привести
|
| |
| |
| huawei | Дата: Пятница, 19.06.2020, 23:38 | Сообщение # 3 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| Цитата Груша (  ) Хочу придбати собі літнє якісне взуття. Який магазин порекомендуєте? Вже стільки магазинів обходила і нічого не підійшло. Не підійшло по якості чи розміру вашого нема? Я зазвичай запитую чи будуть привозити такі ж самі пари тількиіншого розміру,якщо щось сподобалось.
|
| |
| |
| ИраИрма | Дата: Пятница, 19.06.2020, 23:40 | Сообщение # 4 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| В інтернет-магазинах не пробували глянути? чи ви взуття купуєте лиш в звичайному магазині?
|
| |
| |
| Леся | Дата: Пятница, 19.06.2020, 23:50 | Сообщение # 5 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| Останнім часом я повністью перейшла на онлайн покупки, стосовно взуття були сумніви і страхи чи підійде, але все добре, на сайті інтернет-магазину Міда є розмірна сітка, завдяки якій я змогла правильно підібрати потрібний розмір. Тепер це один із улюблених моїх магазинів, взуття тут досить хорошої якості.
|
| |
| |
| iruska333 | Дата: Среда, 15.07.2020, 11:58 | Сообщение # 6 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| Можна в інтернеті дивитись, там багато хороших варіантів буває)
|
| |
| |
| kvitka1 | Дата: Среда, 15.07.2020, 12:49 | Сообщение # 7 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| Я собі тут замовляла взуття - https://kasandra.ua/ . Брала босоніжки на літо, шкіряні, дуже сподобались. Мені взуття зазвичай натирає спочатку, але цього разу така участь обійшла мене стороною, чому я дуже рада)).
|
| |
| |
| Alesha7 | Дата: Понедельник, 20.07.2020, 22:28 | Сообщение # 8 |
 начинающий цветовод
Статус: 
| Обувь является важным элементом стиля каждого человека. Оно относится к таким аксессуаров гардероба, на которых экономить нельзя. Последние раз я обувь заказывал на Розетке https://rozetka.com.ua/shoes/c458425/
|
| |
| |