Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Шкільний одяг по оптовим цінам
ИраИрмаДата: Среда, 23.06.2021, 14:05 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Мене цікавить можливість закупити дитячий одяг по вигідним оптовим цінам, який сто відсотків будуть купувати до школи. В тому році ми прогавили цю можливість чомусь

сальвияДата: Среда, 23.06.2021, 14:47 | Сообщение # 2
цветовод-любитель
Статус:
А не зарано ще його купувати? Мені здається, що саме сезон купувати і продавати літній одяг, який точно потрібен дітям, а до школи ще часу багато, батьку зазвичай все купують в серпні

МалиноваДата: Среда, 23.06.2021, 14:49 | Сообщение # 3
цветовод-любитель
Статус:
Цитата сальвия ()
А не зарано ще його купувати? Мені здається, що саме сезон купувати і продавати літній одяг, який точно потрібен дітям, а до школи ще часу багато, батьку зазвичай все купують в серпні
Ні, не рано! Я мама і тому точно можу сказати, шо вже дещо купила б, тому що все відразу купувати досить складно. Тому якщо у вас є можливість, потрібно організувати закуплю обов'язково такого одягу.

РамилаДата: Среда, 23.06.2021, 14:53 | Сообщение # 4
цветовод-любитель
Статус:
А мені здається, що такий одяг завжди потрібний, ми замовляємо часто шкільний одяг https://triam.com.ua/assortiment-shkolnaya-odezhda Головне, щоб він бу в магазині, а батьки вже самі вирішать коли купувати краще їм. Ми завжди замовляємо в одному магазині партію, в них зручні ростовки і чудове атмосфера до покупців. Завжди порадять, допоможуть сформувати замовлення, люблю такий сервіс.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: