Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
канцтовари
SidorenkoVeronikaДата: Пятница, 16.07.2021, 18:37 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Наша дитина збирається у перший клас і ми з чоловіком майже все літо переробляли доньчину кімнату, щоб там було повноцінне робоче місце, мебель вже є зараз займаюся оздобленням, мені потрібне настільне приладдя і канцелярські органайзери.

ElizaVetaДата: Пятница, 16.07.2021, 18:38 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Статус:
Ой, як на мене не органайзерами потрібно вам займатися, а купувати хочь старенький комп'ютер, щоб коли дітей переведуть на дістанційку… а таки переведуть, вона могла нормально займатися. Бо в нас теж два учня в домі і недолік гаджетів стало проблемою.

SidorenkoVeronikaДата: Пятница, 16.07.2021, 18:39 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Статус:
Завдяки хрещеному в нас не буде такої проблеми, він віддав свій ноутбук, щоб у хрещениці не було проблем з віддаленим навчанням. Ноут хоч і не новий, але розрахований на мережеві  ігри, тому досить потужний.

YaroslavaPДата: Пятница, 16.07.2021, 18:40 | Сообщение # 4
начинающий цветовод
Статус:
В мене чоловік взяв собі окремий ноутбук,  для роботи на дому, тому можу підтвердити, що ігрові ноутбуки - машинки потужні. А от якщо вам потрібні шкільні канцтовари та настільне приладдя, то подивіться на сайті Офіс Центр, я там для малих купую потрібну канцелярку. а навесні колегам до восьмого березня замовила ручки в вигляді квітів - https://office-centre.com.ua/catalog....stovari

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: