Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Плойка
OlgaPetrovaДата: Пятница, 20.08.2021, 22:30 | Сообщение # 1
цветочный консультант
Награды: 0
Статус:
подобається хвилясте волосся і мені воно пасує. Використовую термобігуді, щоб отримати хвилясте волосся. Звичайно, цей спосіб вже застарілий. Знаю, що сучасні прилади досконалі, мають багато функцій та режимів. Порадьте, на чому зупинитись ? Можливо плойку, тоді яку, якої марки?

Сообщение отредактировал OlgaPetrova - Пятница, 27.08.2021, 17:42

AgniaДата: Пятница, 20.08.2021, 22:34 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Статус:
Моя донька має довге, гарне  волосся, але пряме. Щоб зробити його хвилястим , користується електричними щипцями. На довгому  волоссю вона  робить дрібні  хвильки по всій довжині. Дуже гарно та швидко. Рекомендую і вам ознайомитись з таким способом .

Сообщение отредактировал Agnia - Пятница, 27.08.2021, 17:43

МалиновскаяДата: Пятница, 20.08.2021, 22:45 | Сообщение # 3
цветочный консультант
Статус:
Так плойка гофре за кілька секунд зробить волосся хвилястим. Хвильки можуть бути глибокими та дрібними, все залежить від ширини  робочих пластинок, між якими затискається волосся. Використовувати плойку щодня не варто, бо високі температури плойки пересушують волосся.

Сообщение отредактировал Малиновская - Пятница, 27.08.2021, 18:57

Lina-DoroheevaДата: Пятница, 20.08.2021, 22:50 | Сообщение # 4
цветочный консультант
Статус:
Я зрозуміла, що найбільш оптимальним варіантом  є плойка для середніх локонів. Нею зручно завивати як середнє так і коротке волосся, як густе  так і рідке. Ширина  робочої поверхні такої плойки від 20 до 35 мм. Робочі поверхні пластин мають різне покриття: тефлонове, металеве, керамічне, титанове . Від вибору покриття залежить ціна плойки- гофре та сила  впливу на  здоров"я волосся. Деякі плойки мають додаткові функції - такі як таймер, контроль за температурою та іонізація https://ksuu-store.com.ua/gofre

Сообщение отредактировал Lina-Doroheeva - Пятница, 27.08.2021, 20:07

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: