|
Создание сайта
|
|
| Aleksey | Дата: Среда, 04.10.2023, 18:17 | Сообщение # 1 |
 начинающий цветовод
Награды: 0
Статус: 
| Здравствуйте. Где можно заказать создание сайта?
Желательно, недорого.
Спасибо.
|
| |
| |
| marriii | Дата: Среда, 04.10.2023, 19:21 | Сообщение # 2 |
 начинающий цветовод
Статус: 
| Цитата Aleksey (  ) Здравствуйте.Где можно заказать создание сайта?
Желательно, недорого.
Спасибо. Написала вам в личные сообщения. Посмотрите.
|
| |
| |
| Dimitriy | Дата: Среда, 04.10.2023, 20:01 | Сообщение # 3 |
 начинающий цветовод
Статус: 
| Заказать создание сайта можно в Solar Digital.
Я, лично, к ним обращался. Доволен. Недорого и заказ выполнили в срок, с учетом всех моих пожеланий.
|
| |
| |
| Karolina | Дата: Суббота, 11.05.2024, 20:20 | Сообщение # 4 |
 цветовод-любитель
Статус: 
| да заказывайте такое в любой сео студии они сейчас работают все одинаково и цены на такое просто космос.
|
| |
| |
| Liana75y | Дата: Вторник, 14.05.2024, 13:38 | Сообщение # 5 |
 цветовод со стажем
Статус: 
| Здоров. Я вам раджу замовити створення сайту ось тут https://seo-room.com.ua/ua/ вони все роблять на вищому рівні і відразу вам і з рекламою допоможуть, що теж не мало важливо для свого бізнесу. Ціни у них там адекватні в порівнянні з іншими. А роботу роблять в короткий термін. Це все я вже на собі перевірила, так що можу і Вам сміливо їх радити ви вже точно ні про що не пошкодуєте.
|
| |
| |
| Lekeqaca | Дата: Вторник, 22.04.2025, 13:42 | Сообщение # 6 |
 цветовод со стажем
Статус: 
| Коли в черговий раз почав шукати, кому довірити оновлення сайту, вже мав список з вимог: розробка без тяганини, грамотна оптимізація, мобільна адаптація і чесна ціна. Побачив відгуки про Sommeri і вирішив спробувати. Не прогадав. Зробили все "під ключ", з розумінням моїх потреб. Поради давали не поверхневі, а зі знанням справи, а це велика рідкість. Команда тут https://sommeri.com/services/web-development працює злагоджено, все прозоро. Що приємно, що є послуги з розробки додатків і чат-ботів, і що не менш важливо, що вони дійсно розбираються в SEO: просування дали з першого етапу, а не "потім, колись". Плюс — ціни лояльні, а якість — на рівні. Тепер звертаюсь до них регулярно, бо знаю: якщо вже взялися, то зроблять як треба.
|
| |
| |