Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Чи реально підібрати самокат для всієї сім’ї?
endy5Дата: Вторник, 02.09.2025, 19:20 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Друзі, привіт! У мене невелика сім’я – я, дружина і двоє дітей (7 і 12 років). Ми часто гуляємо разом і подумали, що було б класно купити самокати для всіх. Але чи реально знайти такі моделі, щоб підійшли і дорослим, і дітям? Чи доведеться брати окремо для кожного? Хотілося б, щоб це було не дуже дорого, але водночас якісно. Також думаю, чи є сенс брати щось універсальне для старшої дитини, яка, можливо, скоро захоче пробувати трюки?

nordДата: Воскресенье, 07.09.2025, 18:42 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Це чудова ідея – кататися разом усією сім’єю. Але універсального самоката для дорослих і дітей не існує, бо різна вага та зріст вимагають різних моделей. Дітям краще брати окремі моделі, які відповідають їхньому віку: наприклад, 7-річному підійде міський дитячий самокат із регулюванням висоти, а для 12-річного можна вже розглядати більш «дорослі» моделі або навіть перший трюковий. Для дорослих варто дивитися на складані міські самокати. У магазині Самокат https://samokat.ua/ua/ є величезний вибір і дитячих, і дорослих моделей від відомих брендів. Плюс там можна отримати консультацію й підібрати все одразу для всієї родини. Це буде вигідніше й простіше, ніж купувати в різних місцях.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: