| Lisinka | Дата: Четверг, 20.11.2025, 09:36 | Сообщение # 1 |
 цветочный консультант
Награды: 0
Статус: 
| Доброго дня! Для невеликого сільського господарства мені потрібне ефективне мінеральне добриво. Можливо, ви підкажете, де в Україні можна замовити його з доставкою? Просто вже багато років користуємося одним і тим самим, а результат з кожним роком все гірший. Ось і шукаю нового постачальника, якщо ви знаєте, у кого замовити, підкажіть?
Сообщение отредактировал Lisinka - Четверг, 20.11.2025, 09:37 |
| |
| |
| monika123 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 12:26 | Сообщение # 2 |
 цветочный консультант
Награды: 0
Статус: 
| Добрий день, я можу порадити вам замовити в компанії «ВА АГРО ЮКРЕЙН». Ось тут https://vaagroukraine.com/fosforni-dobriva/ ви можете ближче познайомитися з асортиментом мінеральних добрив від цієї компанії. Не забувайте найголовніше — правильно і згідно з інструкцією застосовувати подібні добрива. Тому що є великий ризик передозування. Неправильне застосування може призвести до хімічного опіку рослин і забруднення ґрунту. Негативний вплив на мікрофлору ґрунту. Тривале використання може порушити баланс мікроорганізмів у ґрунті. Деякі добрива можуть підвищувати кислотність ґрунту. Якщо застосовувати все в міру, то користі від такого добрива буде набагато більше. В принципі, ви можете звернутися до представника і дізнатися всю інформацію щодо добрив. Думаю, вони вам все детально розкажуть і підкажуть, яке найкраще вибрати.
|
| |
| |