| Lisinka | Дата: Четверг, 20.11.2025, 09:49 | Сообщение # 1 |
 цветочный консультант
Награды: 0
Статус: 
| Скажіть, у скільки може обійтися відновлення автомобіля після ДТП? Хоча б приблизну суму мені цікаво знати, тому що у мене є автомобіль після аварії. Одного крила немає, капот пошкоджений і, напевно, потрібна заміна. Загалом, якщо ви знаєте, буду рада, тільки якщо ви мене проінформуєте з цього приводу.
|
| |
| |
| monika123 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 12:39 | Сообщение # 2 |
 цветочный консультант
Награды: 0
Статус: 
| Якщо чесно, дуже складно зараз сказати, не бачивши автомобіль і в якому він стані. Якщо автомобіль після ДТП на ходу і потрібен тільки кузовний ремонт, то він обійдеться в рази дешевше. Якщо ж автомобіль не на ходу, то тоді тільки майстер при огляді скаже і тільки приблизну вартість. Я вам можу тільки сказати, що ціна відновлення автомобіля після ДТП залежить від кількості і типу пошкоджень, наявності корозії, відтінку для фарбування, необхідності заміни деталей. Підсумкова ціна включає вартість елементів, що вимагають заміни, відновлювальних робіт, витрачених матеріалів і годин. Краще зверніться до перевіреного і надійного сервісу, і тоді майстри хоча б приблизну вартість на перших етапах скажуть. Ви так зможете хоча б мати уявлення про вартість ремонту.
|
| |
| |