Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Хочу змінити колір волосся, але не кардинально
NastinkaДата: Четверг, 19.02.2026, 20:18 | Сообщение # 1
цветовод со стажем
Награды: 0
Статус:
Хочу трохи освіжити колір волосся, але без кардинальних змін і складного фарбування. Можливо, є варіанти, щоб просто додати відтінок або блиск і не зіпсувати волосся? Порадьте, хто що пробував.

Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!

OlgaTaranДата: Четверг, 19.02.2026, 20:21 | Сообщение # 2
цветочный консультант
Статус:
Ой, я теж боялась різких змін smile Спробуй щось легке — тонування або відтінкові засоби. Вони не так агресивні, додають красивий нюанс кольору і поступово змиваються, якщо раптом не сподобається.

Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.

NastinkaДата: Четверг, 19.02.2026, 20:22 | Сообщение # 3
цветовод со стажем
Статус:
Дякую, це звучить саме так, як мені потрібно. Я переживаю, щоб колір виглядав природно і не було різкого переходу між відрослими коренями та довжиною. Скажи, будь ласка, чи складно самостійно використовувати такі засоби вдома, і як довго зазвичай тримається ефект? Ще цікавить, чи можна просто додати блиску без сильного затемнення або освітлення, бо хочеться мінімальних змін, але помітного результату.

Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!

OlgaTaranДата: Четверг, 19.02.2026, 20:24 | Сообщение # 4
цветочный консультант
Статус:
Нещодавно тестувала тонувальні засоби для волосся у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/tonuvalni-zasoby і залишилась приємно здивована. Є різні формати — тонувальні шампуні, бальзами, маски, пінки, які не змінюють колір кардинально, а додають відтінок або підсилюють природний тон. Для легкого оновлення образу добре працюють засоби з м’якими пігментами: вони надають блиск, освіжають колір і поступово змиваються без різких меж. Якщо хочеш максимально природний результат, краще обирати відтінок близький до свого, тоді волосся виглядатиме доглянутим, але без ефекту фарбування. Такі засоби зазвичай прості у використанні вдома — наносиш як маску або шампунь і витримуєш потрібний час. Плюс у тому, що багато формул містять доглядові компоненти, тому волосся після них м’якше і гладкіше. Це хороший варіант для тих, хто хоче змін, але без ризику і довготривалих наслідків.

Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.

Сообщение отредактировал OlgaTaran - Четверг, 19.02.2026, 20:25

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: