Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Питання традицій: що сьогодні можна і чого не можна робити?
Lawlet123Дата: Воскресенье, 10.05.2026, 17:14 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Чи вірите ви в народні прикмети, пов'язані зі святами? Останнім часом почала цікавитися нашими традиціями: що в які дні прийнято робити, а що вважається небажаним. Наприклад, коли можна працювати на городі, а коли краще відпочити. Багато хто каже, що це забобони, але мені здається, що в цьому є певна логіка і повага до культури. Проблема лише в тому, що знайти нормальний опис традицій на конкретний день досить складно — всюди або сухий текст, або щось зовсім незрозуміле. Можливо, хтось знає сайт, де коротко і ясно описують не тільки назву події, а й її суть та народні звичаї?

QuillMasterДата: Воскресенье, 10.05.2026, 17:48 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Статус:
Я теж люблю такі речі, це ж наша історія! Щоб не шукати по крихтах, я зазвичай переходжу наhttps://calendaryk.day/today  коли хочу перевірити, який сьогодні празник. Там дуже часто, окрім самої назви свята, є короткі замітки про те, чим цей день особливий і яких звичаїв дотримувалися наші предки. Це дуже зручно, бо вся інформація зібрана в одному місці. Я навіть для себе відкрила багато нового про дні, які раніше вважала звичайними буднями. До речі, інформація там подана сучасною мовою, без зайвого фанатизму, тому читати приємно. Раджу додати в закладки, точно стане в пригоді не один раз.

Lawlet123Дата: Воскресенье, 10.05.2026, 18:04 | Сообщение # 3
цветовод-любитель
Статус:
Дуже вдячна за посилання, саме такий формат я і шукала, щоб і лаконічно, і про традиції!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: