Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Тема про підготовку машини до техогляду та заміну елементів
Lawlet123Дата: Суббота, 06.06.2026, 12:02 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Привіт усім гаражним експертам! Скоро треба проходити плановий техогляд, вирішив заздалегідь перевірити гальма, бо при різкому натисканні машину почало трохи вести вбік, та й скрип з'явився неприємний. Зняв колеса — короче, гальмівним дискам уже майже хана, та й колодки стерлися в нуль, до металу. Безпека — штука така, жартувати не хочу, треба міняти все по колу на передній осі. Де в інеті зараз беруть нормальні гальмівні елементи, щоб не скреготали після першої калюжі і не стиралися за 5 тисяч км? Шукаю перевірений магаз із адекватними цінами, бо заїхав у фірмовий сервіс — там за ремонт загнули стільки, наче в мене космічний корабель, а не звичайна легковушка.

QuillMasterДата: Суббота, 06.06.2026, 12:21 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Статус:
Вітання! На гальмах точно економити не варто, але й переплачувати офіціалам три кінці  теж дурість. Сам з цим зіштовхнувся навесні. Я купував гальмівні диски та колодки через інтернет-магазин https://prom-trans.com.ua і залишився дуже задоволений. У них там великий вибір деталей саме для гальмівної системи, двигунів та підвіски. Запчастини йдуть від перевірених виробників та дистриб'юторів, усе сертифіковане і в оригінальних упаковках, жодного підвального самопалу. Колодки стали як рідні, не пилять, гальмують м'яко і без жодного звуку. До речі, якщо сумніваєшся у сумісності з твоєю моделлю, просто замов зворотний дзвінок на сайті  менеджери там толкові, швидко підберуть усе, що треба.

Lawlet123Дата: Суббота, 06.06.2026, 12:37 | Сообщение # 3
цветовод-любитель
Статус:
Дякую за пораду, якраз знайшов у них у каталозі потрібний розділ з гальмами, ціни дійсно набагато приємніші, буду замовляти.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: