Логин:
Пароль:

Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Флоринка - цветочный форум » Флейм » Наши родные города » Новини
Новини
Irinka21Дата: Понедельник, 11.05.2020, 17:45 | Сообщение # 1
цветочный гуру
Город: Харьков
Сообщений: 1701
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Добрий день. Нещодавно познайомилася з дуже класним сайтом тут дуже багато цікавої інформації. і багато про  тему таксі яка мене дуже цікавить, адже дуже рідко можна знайти стільки інформації на одному сайті стосується однієї теми. Сайт зручний, простий інтерфейс дозволяє швидко знайти потрібний матеріал на сайті. Дуже багато відео і актуальних новин, якщо чесно, багато дізналася тільки коли стала активним користувачем цього сайту.

танюша
 
NeMOGUДата: Понедельник, 18.05.2020, 21:48 | Сообщение # 2
цветовод-любитель
Город: Киев
Сообщений: 68
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
У меня телик сломался тож воспользуюсь вашим редложением.
 
Alina123Дата: Четверг, 18.01.2024, 14:36 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Город: Киев
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Мені завжди подобається бути жінкою, що розуміє всі події з жіночої психології. Мій улюблений новинний портал - https://womo.ua/tag/ukraina/. Цей ресурс допомагає мені бути в курсі актуальних подій в Україні та світі, обговорювати їх та розуміти вплив на наше життя, враховуючи жіночі перспективи. На веб-сайті womo.ua регулярно публікуються цікаві та різноманітні матеріали, які стосуються тем, що важливо для сучасних жінок.Тут я знаходжу інформацію про українське суспільство, моду, красу, розваги та багато іншого.
 
StephaniaДата: Четверг, 14.03.2024, 14:55 | Сообщение # 4
начинающий цветовод
Город: Киев
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Люблю бути в курсі столичних новин 24/7. На новинному порталі - https://kyivtime.co.ua/ дізнаюся всі останні події з політичного та соціального життя людей. Великим плюсом цього інтернет-видання є те, що я дізнаюся інформацію від відповідальних осіб. Так з останніх новин мені стало відомо, що на Хрещатику з'явилася значна кількість комерційних приміщень, доступних для оренди або продажу за вигідними умовами. І як днями заявив мер Києва про те, що в нього є оновлена стратегія розвитку Києва до 2027 року. Рекомендую цей новинний сайт!!!!

gg
 
WowaДата: Четверг, Вчера, 09:19 | Сообщение # 5
начинающий цветовод
Город: Киев
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус:
Люблю читати останні новини про Інтернет. І портал новин - https://it-news.com.ua/ це найінформативніший ресурс про останні новини у сфері інтернет-технологій. Ось з останніх новин стало відомо, що заборона TikTok у США лише посилює напруженість у відносинах між країнами. Ухвалення закону Палатою представників є частиною ширшої стратегії боротьби з китайським впливом у цифровій сфері. Проте, це також порушує питання про свободу слова та конфіденційність користувачів. Рекомендую цей портал новин!!!

Добавлено (02.05.2024, 09:59)
---------------------------------------------
Бажання читати політичні джерела - це звичка вільних людей. І портал новин - https://politnews.com.ua/ це міжнародний оглядач останніх подій у сфері політичних, економічних та соціальних процесів. Наприклад, з останніх новин я дізнався, що в Україні зростає кількість безробітних. Зростання кількості офіційно безробітних у країні є серйозним показником економічного стану. У березні цей показник в Україні зріс офіційно на 8%. А не офіційно? Можливо і на 50%.Читайте ці та інші новини тут!!!


авпи
 
Флоринка - цветочный форум » Флейм » Наши родные города » Новини
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: