Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Чому українським медикам постійно доводиться шось винаходити
SerhiiKovalskiДата: Пятница, 27.06.2025, 19:10 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Я колись реально думав, що я один такий — щось гуглю, дивлюсь ютуб, читаю, експериментую, бо ну ніхто не вчив нормально. Потім зрозумів, що майже всі мої знайомі лікарі — такі ж. Як викрутишся — так і будеш знати. Методичка — це 2005 рік, а пацієнт — сьогодні. І всі мовчать, бо вже звикли, що знання — твоя особиста проблема.

Yuriy_HrynevskyДата: Пятница, 27.06.2025, 19:16 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Статус:
Це дуже точно. І знаєш, навіть якщо хочеш вчитись — не завжди розумієш, де шукати. Купа мотлоху, купа російського, купа старого. І тут випадково натрапляю на GMKA. Спершу взяв короткий курс про безпеку в медсестринстві. Потім ще один. І такий вау — а чому мені це ніхто не розказав на роботі? Все чітко, просто і в тему.

Viktor_KoroviakДата: Пятница, 27.06.2025, 19:18 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Статус:
Мене вразило, що там усе українською і безкоштовно — від курсу про травму до стандартів якості. І не просто текст, а логіка, практика, кейси.
https://gmka.org/uk/courses/
Уперше не почуваєшся, як студент, який все має «позичити у старшого». Тут ти — лікар, якому дають гідний інструмент.
І не треба знову вигадувати колесо — можна просто навчитись на досвіді інших.

SerhiiKovalskiДата: Пятница, 27.06.2025, 19:28 | Сообщение # 4
начинающий цветовод
Статус:
Мені здається, якби щось таке було на кожному етапі навчання — то і ставлення до професії було б інше. Бо зараз багато хто вигоряє не через роботу, а через відчуття, що тебе кинули в воду і сказали «пливи».

Yuriy_HrynevskyДата: Пятница, 27.06.2025, 19:30 | Сообщение # 5
начинающий цветовод
Статус:
Та, і от такі ініціативи, як GMKA — це не просто курси. Це, як би це не звучало, відчуття, що хтось справді хоче тобі допомогти. А не просто перевірити знання на іспиті.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: