Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Є норм зефір без зайвого цукру?
JoniDeepДата: Среда, 18.03.2026, 08:57 | Сообщение # 1
цветовод со стажем
Награды: 0
Статус:
Шукаю зефір без зайвого цукру. У звичайному занадто солодкий, після кількох штук вже приторно. Може є варіанти з меншою кількістю цукру або з більш натуральним смаком? Бачив різні бренди, але не розумію які реально норм. Хто що брав, поділіться.

Ты можешь копировать меня, но ты никогда не будешь мной.

NastinkaДата: Среда, 18.03.2026, 09:03 | Сообщение # 2
цветовод со стажем
Статус:
Брала кілька разів зефір з яблучним пюре в складі. Він зазвичай менш солодкий, смак легший. Ще помітила, що якщо в складі пектин, а не тільки сироп і цукор, то смак більш м’який. Раджу дивитись склад. Деякі українські виробники роблять норм варіанти, але треба трохи перебрати кілька пачок.

Кричите в спину, что хотите, и говорите, что угодно за глаза. Пока живете вы моею жизнью, Уходит ваша в никуда!

JoniDeepДата: Среда, 18.03.2026, 09:27 | Сообщение # 3
цветовод со стажем
Статус:
Цитата Nastinka ()
Брала кілька разів зефір з яблучним пюре в складі. Він зазвичай менш солодкий, смак легший. Ще помітила, що якщо в складі пектин, а не тільки сироп і цукор, то смак більш м’який. Раджу дивитись склад. Деякі українські виробники роблять норм варіанти, але треба трохи перебрати кілька пачок.

Я теж помічав, що яблучний зефір легший на смак. Один раз взяв з чорної смородини, теж не такий нудотно солодкий. Але проблема, що на упаковці часто пишуть красиві речі, а по факту цукру все одно багато. Тепер дивлюсь щоб у складі першим було пюре або фруктова основа, а не просто цукор і патока.

Ты можешь копировать меня, но ты никогда не будешь мной.

OlgaTaranДата: Среда, 18.03.2026, 09:38 | Сообщение # 4
цветочный консультант
Статус:
Краще одразу дивитись склад і текстуру. Якщо зефір дуже білий і легкий як повітря, там майже завжди багато цукру. Я беру варіанти з фруктовим пюре, інколи злегка кремові або трохи темніші по кольору. Вони не такі приторні. Часто порівнюю кілька варіантів перед покупкою. Ось тут зручно подивитись різні https://maudau.com.ua/dnipro/category/zefir-ta-marshmelou , бо видно склад і можна зрозуміти що всередині. Я для себе помітив просте правило. Якщо у складі є яблучне пюре, пектин і аромат фруктів, а цукор не на першому місці, смак зазвичай більш м’який. Ще нормально працює зефір зі смородиною або малиною. Він має легку кислинку, тому солодкість відчувається значно менше. 

Моя завышенная самооценка никак не отменяет того факта, что я лучшее, что случилось с вами в жизни.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: