Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: viktoriy23  
Ціни в приватних школах — це нормально взагалі?
SerhiiKovalskiДата: Понедельник, 10.02.2025, 22:47 | Сообщение # 1
начинающий цветовод
Награды: 0
Статус:
Слухайте, я щось не розумію, це нормально, що навчання в приватній школі коштує, як оренда однокімнатна квартири? Ось реально, подивився кілька варіантів – 30 - 45 тисяч на рік за початкову школу. І що, там золоті парти стоять чи дітей готують до Гарварда з першого класу?

Yuriy_HrynevskyДата: Понедельник, 10.02.2025, 22:48 | Сообщение # 2
начинающий цветовод
Статус:
Ну, якщо вірити маркетологам цих шкіл, то так – у них там індивідуальний підхід, маленькі класи, круті викладачі, сучасні програми. Але, чесно кажучи, я теж в шоці. Це ж не тільки плата за навчання, а ще купа додаткових витрат: форма, підручники, екскурсії. Виходить, що ціна – це не тільки за знання, а й за "елітний" статус.

Viktor_KoroviakДата: Понедельник, 10.02.2025, 22:48 | Сообщение # 3
начинающий цветовод
Статус:
Ну тут дивлячись яка школа. Деякі реально дають круту освіту, там рівень англійської, другі іноземні, програми міжнародного рівня. Але є такі, де просто гарний ремонт, а за знаннями – те ж саме, що і в звичайній школі. Ось, наприклад, є варіант, який хвалять: https://www.athens.kiev.ua/ Кажуть, що там хоча б якість відповідає ціні, але цікаво почути реальні відгуки.

Yuriy_HrynevskyДата: Понедельник, 10.02.2025, 22:49 | Сообщение # 4
начинающий цветовод
Статус:
Я теж розглядав приватну школу для дитини, але, чесно, не можу виправдати таку ціну. Навіть якщо там класні викладачі, то не факт, що дитина не піде в репетитори потім, як всі. У мене знайомі віддали дитину в приватну школу, а потім ще платили за додаткові заняття, бо, виявляється, там теж "не всіх тягнуть".

SerhiiKovalskiДата: Понедельник, 10.02.2025, 23:02 | Сообщение # 5
начинающий цветовод
Статус:
Тут ще момент у тому, що в приватній школі немає гарантії, що дитина виросте генієм. Як на мене, важливіше, наскільки батьки займаються освітою дитини, ніж просто закинути її в школу з дорогим навчанням і чекати дива. Але цікаво, хто реально має досвід – чи є такі, хто вважає, що воно справді того варте?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: