| RozaBlue | Дата: Четверг, 06.03.2025, 05:59 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Під час моєї вагітності мене постійно цікавило питання: кого ж ми чекаємо — хлопчика чи дівчинку? На одному з форумів для майбутніх мам я натрапила на статтю https://poltava24.com.ua/chekaye....vchynky. Вона описувала народні прикмети, які вказують на народження дівчинки.
Зокрема, зазначалося, що сильний токсикоз у першому триместрі може свідчити про дівчинку. У мене дійсно був виражений ранковий токсикоз. Також говорилося про зміни у зовнішності: сухість шкіри, пігментація, ламкість нігтів та волосся. Я помітила, що моя шкіра стала більш сухою, а волосся втратило блиск. Щодо емоційного стану, то мої настрій часто змінювався, я стала більш чутливою та емоційною.
Форма живота також відповідала описаній у статті: він був округлим і ніби опущеним вниз. Крім того, мене постійно тягнуло на солодке та випічку, що теж вказувало на народження дівчинки.
Коли на УЗД нам повідомили, що ми чекаємо донечку, я була вражена тим, наскільки ці прикмети виявилися точними у моєму випадку. Хоча сучасна медицина пропонує точні методи визначення статі дитини, мені було цікаво дізнатися про народні прикмети, які використовували наші бабусі.
Рекомендую цю статтю всім майбутнім мамам, які цікавляться народними способами визначення статі дитини. Вона допоможе краще зрозуміти зміни, які відбуваються з вами під час вагітності, та додасть трохи магії в очікування малюка.
|
| |
| |