| dikiypes | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:04 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Підкажіть, хто розбирається, який молоток краще підійде, якщо планую переважно працювати з деревом? Роблю своїми руками невеликі меблі, деколи треба акуратно підбити або забити маленькі цвяхи. Був досвід із дешевими молотками, які розхитуються після кількох місяців роботи, і вже не хочеться повторювати помилки. Цікавить щось надійне, бажано з металевою частиною, яка не буде гнутися. Буду вдячний за поради і реальні рекомендації, бо самому важко розібратися в цьому асортименті.
|
| |
| |
| vitaminapelsin | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:59 | Сообщение # 2 |
 начинающий цветовод
Награды: 0
Статус: 
| Можу підкинути ідею, де взяти нормальний інструмент. Я сам займаюсь столяркою і перед тим довго шукав адекватний молоток для роботи з деревом. Зупинився на Br-mannesmann, бо там якраз багато варіантів, які підходять для таких завдань. У них є класні моделі з фібергласовою ручкою — легкі, міцні, рука не втомлюється, навіть якщо день цвяхи забиваєш. Вибір реально широкий, плюс можна відразу підібрати інший інструмент до комплекту. А головне — якість на висоті, нічого не розхитується і не гнеться, а працювати одне задоволення. Якраз якщо тобі треба молоток купити для таких робіт, можу сміливо радити цей магазин. Доставка швидка, ціни ок, і видно, що інструмент не на один сезон. Особисто перевірено — вже понад рік ним користуюсь і жодних претензій.
|
| |
| |