| RozaBlue | Дата: Пятница, 04.04.2025, 16:26 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Цієї весни затіяв ремонт у себе вдома. Фарбував стіни, обирав фарбу онлайн. І знаєте, виявилось, що багато якісної продукції поставляється зі США. В описі вказано, що банка містить 1 галон, а я стою й думаю: ну окей, а скільки ж це в літрах? На банці написано «gallon», у магазині продавець сам не знає, скільки цього вистачить. Я ж не хочу купити забагато, або навпаки — щоб потім бігти докупляти.
І знову, як рятівник, з’явився сайт https://uplan.com.ua/halony-u-litry/. Просто відкрив сторінку конвертації галони в літри, ввів одне значення — і вже знаю точний об’єм. Тепер я точно можу порахувати, скільки банок треба, щоб вистачило на всю кімнату. Вони там ще пояснили, що є два види галонів — а я навіть не здогадувався.
Мені сподобалось, що нічого зайвого — ні банерів, ні платного доступу. Все просто: зайшов, порахував, пішов далі. Справді дуже корисна штука, особливо коли маєш справу з імпортними товарами. Думаю, тепер і при покупці автохімії або мастил буду звертати увагу на об’єми і користуватись саме цим калькулятором.
|
| |
| |