| dikiypes | Дата: Пятница, 09.05.2025, 14:35 | Сообщение # 1 |
 цветовод-любитель
Награды: 0
Статус: 
| Коли мій батько переніс інсульт, ми зіштовхнулися з необхідністю постійного догляду за ним. Я працюю повний день, а мама вже не має сил самостійно справлятися з усім. Ми звернулися до медичного центру «Медсестра» за рекомендацією знайомих.
Вже з першого дзвінка я відчула професіоналізм і турботу. Менеджер уважно вислухала наші потреби і запропонувала кілька варіантів. Ми обрали доглядальницю з медичною освітою, оскільки батько потребував не лише допомоги в побуті, а й медичного нагляду.
Доглядальниця приїхала вчасно, була дуже уважною і доброзичливою. Вона не лише допомагала батькові з гігієнічними процедурами, годуванням та вправами, але й підтримувала його морально. Батько, який спочатку був замкнутий і роздратований, почав посміхатися і навіть жартувати.
Ми були приємно здивовані, що доглядальниця також допомагала з прибиранням і приготуванням їжі. Вона стала справжнім членом нашої родини. Завдяки її турботі батько почав відновлюватися швидше, ніж ми очікували.
Я щиро рекомендую медичний центр «Медсестра» всім, хто шукає надійного і професійного доглядальника для своїх близьких. Це не просто сервіс — це люди, які дійсно піклуються.
|
| |
| |