Цветочный форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи варто ремонтувати Apple Watch першого покоління?
dikiypesДата: Пятница, 23.05.2025, 06:42 | Сообщение # 1
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
Маю Apple Watch першого покоління, давно вже, але користувався досі без особливих проблем. Останнім часом годинник почав поводитись дивно — спершу заряджався через раз, а тепер взагалі не реагує на зарядку. Кабель пробував інший — без змін. В сервісі Apple сказали, що деталі на таку модель вже не випускаються, тому пропонують знижку на нову модель. Але я не хочу просто так викидати старий годинник, бо в ньому все влаштовує, особливо дизайн і те, як він працював раніше. Цікаво, чи реально ще десь знайти майстрів, які беруться за старі моделі й можуть полагодити?

RozaBlueДата: Пятница, 23.05.2025, 07:29 | Сообщение # 2
цветовод-любитель
Награды: 0
Статус:
У мене була схожа ситуація — теж Apple Watch першої серії, довго служив, але перестав заряджатись. Спершу думав, що все — кінець, але потім порадили звернутись у Kivi Parts. Вони спеціалізуються якраз на Apple техніці, включно зі старими годинниками. На відміну від багатьох сервісів, які не хочуть зв’язуватись з першим поколінням, вони ще мають компоненти і можуть реально зробити діагностику. Виявили проблему з модулем живлення, замінили пошкоджену частину, і тепер все знову працює. Вартість вийшла адекватна, і не довелося витрачати купу грошей на нову модель. Можеш глянути сам: https://kiviparts.com.ua/kivi-service/apple-watch-1 — тут вся інформація по ремонту якраз перших моделей, і є форма запису. Враження від сервісу залишилися тільки позитивні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: